WERKRUIMTE TE HUUR! - 1 maart 2020


Te huur: werkruimte/atelier

Bij KOMPOSIT in de Spaanse Polder komt een werkruimte beschikbaar voor creatieven.
We huren het pand als vereniging. Er zijn al zestien meubelmakers, vormgevers en kunstenaars werkzaam. Het betreft een autofabriek gebouwd in de 50-er jaren in de Spaanse Polder. In de hoge en lichte productiehal wordt door houtbewerkers in een open ruimte gewerkt. Hieromheen liggen een aantal afgesloten ruimtes. We werken hier sinds april 2019 en de meeste fases van de verbouwing zijn al uitgevoerd. Ons huurcontract voor dit pand loopt tot minimaal 2029.
De werkruimte die beschikbaar komt is 96m2 en ligt op de eerste verdieping. Het is verdeeld in een deel studio/ontwerpruimte aan de straatzijde met uitzicht over de Bornissehaven, en een deel multifunctionele ruimte. Deze ruimtes zijn afsluitbaar en hebben overvloedig daglicht.
Er is al veel gedaan maar er moet nog lange wand worden afgewerkt en er moet een oplossing komen voor ventilatie. De centrale verwarming is al grotendeels voorbereid. Krachtstroom en water zijn eventueel vrij eenvoudig aan te leggen.
De ruimte is eventueel nog uit te breiden met een tussenvloer in de werkloods van 35m2

Kosten:
De huur van de ruimte komt voor twee personen op 218,52€ exclusief btw per persoon plus 70,83€ servicekosten (die zijn wel afhankelijk van je energieverbruik)
De huur van de ruimte komt voor drie personen op 155,55€ per persoon plus 67,10€ servicekosten (die zijn wel afhankelijk van je energieverbruik)
(De huur van de 35m2 extra ruimte is totaal 105,98€ excl btw per maand.)
De huur is inclusief gebruik van de kantine.

Verdere opties:
deelname in de zaagruimte maandelijks ca 23€ per persoon
deelname in de lakruimte maandelijks ca 15€ per persoon
(tekening: Het gele gebied is te huur als werkruimte. Het roze gebied kan daar eventueel bij betrokken worden.)

Wie belangstelling heeft kan contact met mij opnemen voor verdere informatie.

http://KOMPOSIT.NL 
Industrieweg 155
3044AS Rotterdam
mail: ron@artbbq.nl
tel: 0624256187