2006: #18: Peter Bastiaanssen

Find out what artists listen to while they work:

Studio playlist 2006: #18: Peter Bastiaanssen

http://www.artisadog.nl/

Playlist#18 is van schilder/beeldhouwer Peter Bastiaanssen uit Rotterdam.
www.artisadog.nl
Lees maar en huil:>> tja Ron, ik draai eigenlijk alleen muziek in de auto, anders zelden of nooit… En dan is het ook nog zo, dat “Homogenic” van Björk al zo`n slordige twee jaar in de cd-speler zit. Wanneer ik de auto start begint Björk mee te tetteren en ze houdt pas op als ik de auto weer verlaat; een tripje naar Breda komt me dan ook te staan op èèn maal homogenic. Terwijl een tochie naar Groningen me al snel een keer of 5 kost. toch moet ik zeggen dat er tot nu toe geen ander c-deetje is geweest dat het zo lang volhoudt in m`n auto; Het irriteert me nauwelijks, en ik kom er dan ook niet aan toe de kleine hysterische ijslandse schone in te wisselen voor iets anders…… helaas kan ik je dus geen spannende nieuwe titels aanreiken, slechts een eeuwigdurende oldie….
het ga je goed
groet peter

 

Björk – Homogenic
1997
bjork.com
en.wikipedia.org/wiki/Björk

 
Peter Bastiaanssen 03-12-06 posted by RvdE 18-12-06


Björk – Homogenic


Other Studio Playlists in 2006:All contributions by this author: